Το βρακί του David Beckham σε όλα τα καταστήματα στο Λονδίνο

Από χθες το απόγευμα πωλούνται τελικά τα εσώρουχα με την υπογραφή του David Beckham σε όλα τα καταστήματα γνωστής αλυσίδας ρούχων στο Λονδίνο.
Επί τρεις ώρες εκατοντάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί έξω από

το κατάστημα, περιμένοντας να δουν τον άσο του ποδοσφαίρου με το… μποξεράκι!!!!

Εκείνος όμως δεν τους έκανε τη χάρη και έσκασε μύτη με τζινάκι, λευκό πουκαμισάκι και από πάνω μπεζ πουλοβεράκι για να μην κρυώνει.
Έτσι όσοι ήθελαν να δουν τον David μόνο με τα απαραίτητα, αρκέστηκαν στα… ομοιώματα του ποδοσφαιριστή που είχαν γεμίσει το κατάστημα και τις βιτρίνες του.
Όχι βέβαια ότι οι θαυμάστριές τους τον άφησαν σε χλωρό κλαρί. Εκεί που πόζαρε ο άνθρωπος για τους φωτογράφους πήγαιναν τον αγκάλιαζαν και έβγαζαν τις δικές τους φωτογραφίες με τα κινητά τους.
Κι εκείνος όμως δεν τους χάλασε χατίρι, κάθονταν εκεί και τους χαμογελούσε, υπογράφοντας και τα αυτόγραφα. Άλλωστε ήταν πανευτυχής που η σειρά του βγήκε στο κατάστημα.
«Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να δημιουργήσω μια σειρά εσωρούχων. Το κίνητρο για να κάνω κάτι δικό μου ήταν η συνεργασία που είχα με τον Armani. Κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εσώρουχα που προορίζονται για γοητευτικούς και περιποιημένους άνδρες», είπε ο David και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να παρουσιάσει τη σειρά του αν και είχε ένα μικρό φόβο.
«Δεν είμαι σίγουρος αν η μαμά μου θα είναι πολύ χαρούμενη που θα με δει και πάλι σε αφίσα μόνο με το εσώρουχο», είπε.
Βρε David, εδώ δεν έχει πρόβλημα η Victoria, θα έχει η μαμά σου;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: