Εισιτήρια των 10 ευρώ βάζει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με ΠΑΟ

Διευθετήθηκε από την ΑΕΚ το πρόβλημα με το χρέος στην Εφορία εξ΄ αιτίας του οποίου δεν μπόρεσε να σφραγίσει εισιτήρια με τον ΟΦΗ, και ήρθε σε συμφωνία με την αρμόδια ΔΟΥ για να σφραγίσει 43.000 εισιτήρια για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για να «αποζημιώσει» τους φίλους της που δεν μπόρεσαν να

δουν από κοντά την ομάδα τους στο ματς με τον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΑΕΚ βάζει φθηνά εισιτήρια προς 10 ευρώ το καθένα. Επίσης, θα υπάρχει δωρεάν είσοδος στα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων του νομού Αττικής (οι προσκλήσεις θα μοιραστούν μέσω του Υπουργείου Παιδείας).

Με τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν μέσω των ενεργειών του Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και τις ενέργειες της διοίκησης, η ΠΑΕ κατέβαλε την Τρίτη στην Εφορία το ποσό των 565.000 ευρώ (515.000 από τα χρήματα του Αλ Σουνταΐρι συν 50.000 ευρώ από ταμειακή διευκόλυνση του αντιπρόεδρου της εταιρείας, Χάρη Οικονομόπουλου) και ήρθε σε συμφωνία για να σφραγιστούν 43.000 εισιτήρια.

Από αυτά τα περισσότερα θα κοστίζουν μόλις 10 ευρώ (εκτός από τις κεντρικές θύρες 9 και 29, όπου θα κοστίζουν 15 ευρώ) και θα παραληφθούν την Τετάρτη. Από το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και στα εμπορικά καταστήματα της ΑΕΚ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: