Βιβλίο για τα 50 χρόνια των Rolling Stones

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση επί σκηνής των Rolling Stones, οι βετεράνοι ροκάδες θα εκδώσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα με την ιστορία του συγκροτήματος.
Το λεύκωμα, που φέρει τον τίτλο “The Rolling Stones: 50”, θα κυκλοφορήσει στις

12 Ιουλίου, την ημέρα εκείνη που το 1962  το συγκρότημα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Marquee Club της Oxford Street στο Λονδίνο. Το βιβλίο εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος.

Το λεύκωμα αυτό θα περιλαμβάνει 700 φωτογραφίες, οι 300 εκ των οποίων έγχρωμες, οι περισσότερες από τις οποίες θα προέρχονται από το αρχείο της tabloid Daily Mirror, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή φωτογραφιών των Rolling Stones από όλες τις εφημερίδες.
Σημειώνεται ότι ενώ κάποια από τα μέλη του συγκροτήματος έχουν δηλώσει ότι είναι πιθανή μια περιοδεία, για την επέτειο των 50 χρόνων του γκρουπ, δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ερωτηματικά υπάρχουν και αναφορικά με την σχέση του τραγουδιστή των Rolling Stones Mick Jagger με τον κιθαρίστα Keith Richards.
Το 352 σελίδων βιβλίο θα κυκλοφορήσει με σκληρό εξώφυλλο και θα κοστίζει στη Βρετανία 29,95 στερλίνες, δηλαδή 48 δολάρια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: