συνελήφθη Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας για παιδική πορνογραφία
Ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, 34 ετών, ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΑ, συνελήφθη το πρωί, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Σε βάρος του 34χρονου στρατιωτικού υπάρχει και
καταγγελία πατέρα 16χρονου για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ανήλικος, γι’ αυτό αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου.
Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία και ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία εισαγγελέα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και 79 DVD. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





