48ωρες απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
48ωρες απεργίες σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τράμ
Τα προεδρεία των Σωματείων των εργαζόμενων στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ), εκτίμησαν σε σημερινή τους συνάντηση την κατάσταση μετά από την απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου και συμφώνησαν ότι
οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο «για να ανατραπούν οι πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό».
Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο Μετρό, στον ΗΣΑΠ και στο Τραμ καλούν μάλιστα τη ΓΣΕΕ «να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες και την πρωτοβουλία για τον συντονισμό όλων των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Ενώσεων, ώστε να διαμορφωθούν από κοινού οι αναγκαίες παρεμβάσεις και οι κινητοποιήσεις για την αποτροπή της λήψης των μέτρων».
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.

