Ζημιές σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης
Υλικές ζημιές σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών προκάλεσαν άγνωστοι στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες της Βίλας Αμαλίας, όπως αναφέρεται σε φέιγ βολάν που σκόρπισαν στην περιοχή.Σύμφωνα με α
νακοίνωση της αστυνομίας, άγνωστα άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εκτόξευσαν αντικείμενα και προκάλεσαν ζημιές σε προσόψεις υποκαταστημάτων των τραπεζών «Eurobank» και «Alpha Bank» στην οδό Ε. Βενιζέλου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Οι άγνωστοι δράστες δεν ανήκουν σε κάποια οργάνωση, ενώ καταγγέλλουν την κυβέρνηση και ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.



