Aκολουθήστε μας στο Google News!

Νεκρός εντοπίστηκε ένα 41χρονος αλλοδαπός
κολυμβητής στη θαλάσσια περιοχή του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.
Πιο συγκεκριμένα χθες το απόγευμα ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ν. Μουδανιών για αγνοούμενο 41χρονο αλλοδαπό κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή «Πευκοχωρίου».
Άμεσα απέπλευσαν για διεξαγωγή ερευνών περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Α/Κ “ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Σ.Θ.26Α, το Ι/Δ-Τ/Χ “ΣΛΑΒΚΑ” Τ.Α. 292 συνοδεία στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αυτοδύτη, το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Ν.Ι. 99, και δύτες της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ παράλληλα διεξήχθησαν έρευνες από ξηράς από περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο 41χρονος εντοπίστηκε τελικώς, χωρίς τις αισθήσεις του, από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμένα Ν. Μουδανιών, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο τοπικό Κέντρο Υγείας , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών .