Η ΓΕΣΕΕ στην Στοά 59
Στην Στοά 59 του μεταλλείου της
Ολυμπιάδας βρέθηκε την
Παρασκευή 4//9 στις
11 το πρωί ο πρόεδρος της
ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ενημέρωσε τους αγωνιζόμενους μεταλλωρύχους για τις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά του για να αρθεί αυτή η πρωτοφανής αδικία στα Ελληνικά χρονικά, που έχει να κάνει με την απόφαση Π. Σκουρλέτη
Την ανάγκη να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στα μεταλλεία, να ανασταλεί “εδώ και τώρα” από την υπηρεσιακή κυβέρνηση η απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ τής απελθούσας κυβέρνησης και επίσης η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές “να βρει μια δίκαιη και μόνιμη λύση για τη δουλειά των εργαζομένων”, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, κατά την επίσκεψή του στην Ολυμπιάδα και τη συνάντησή του με εργαζόμενους των μεταλλείων Κασσάνδρας.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.









