Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Φτάνοντας στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς σίγουρα κάνατε πολλές προσωπικές αλλά και οικονομικές
θυσίες τόσο εσείς όσο και οι γονείς σας.
Η δύσκολη αυτή διαδρομή θα έχει αίσιο τέλος αν οπλιστείτε με ηρεμία, θάρρος, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.
Ακόμη και αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι τα αναμενόμενα, ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας και σίγουρα θα βρείτε τον σωστό δρόμο.
Οι μοναδικές εμπειρίες και οι πολύτιμες γνώσεις που αποκομίσατε ως τώρα θα σας φανούν χρήσιμες στην ενήλικη ζωή σας που μόλις ξεκινάει.
Τόσο εγώ, ως Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, όσο και οι συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ευχόμαστε να ανταμειφθούν οι κόποι σας και να έχετε επιτυχίες και ευτυχία στην ενήλικη ζωή σας.
Επίσης ευχόμαστε καλή δύναμη και στους συνοδοιπόρους σας, γονείς και εκπαιδευτικούς, που στηρίζουν τις προσπάθειές σας.
Καλή επιτυχία!
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







