Αυτό είναι το μοντέλο που άφησε τις πασαρέλες για να γίνει … «κομάντο» (Photo)

Άφησε τις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίσεις μόδας και κατατάχθηκε στο Πεζικό,

ξεκινώντας  μια νέα καριέρα μακριά από τα φλας.

Η 24χρονη Ραφαέλλα Βανέζη από τη Λευκωσία, η οποία το 2015 είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος, σήμερα κατέχει τον βαθμό της δεκανέα στην Εθνική Φρουρά του νησιού της Αφροδίτης και είναι υπερήφανη γι αυτό.
Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά πήρε και μία πολύ καλή θέση στην κατάταξη. Μιλάει ρωσικά και αγγλικά, λατρεύει τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο- είναι φανατική της Ομόνοιας Κύπρου- και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής.
Φορώντας στολή παραλλαγής, η στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και έγραψε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας: «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σε αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε! » και υπέγραψε ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη».

Απάντηση