Καθαρά Δευτέρα 2019: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο


Ωραίες μέρες έρχονται και όπως φαίνεται από τα μέχρι

στιγμής στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας το 2019, θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα με ήλιο, υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αεράκι, απαραίτητο για να πετάξουμε χαρταετό.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Μαρτίου
Αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη θα είναι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή 10 Μαρτίου
Αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο θα είναι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου
Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές, αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: