Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

“Κυριες -οι
λυπομαστε παρα πολυ που βρισκομαστε στην δυσαρεστη θεση να βγαλουμε ανακοινωση για την προηγουμενη

αγωνιστικη ( “Nικη” Aμουλιανης- “Αριστοτελης” Σ-Σ).Δεν ασχοληθηκαμε με καμμια διαιτησια γιατι αφελως πιστευουμε στο τεκμηριο του ανθρωπινου λαθους.
Λαθος 1ο κ.Χρυσελης (νεο πουλεν της ….) αφου αδυνατει να δωσει πεναλτι υπερ μας σε οποιοδηποτε αγωνα μας σφυριξε, εδωσε αυτο που ακομα και οι φιλαθλοι της Αμουλιανης γελουσαν (τουλαχιστον προσφερει γελιο σε καποιους)
Λαθος 2ο σε τακλιν απο πισω στον Καιαφα εδωσε ……. κιτρινη στον Καιαφα για διαμαρτυρια ( γελασαν και τα σημαιακια)
Λαθος 3ο αφου εχει δηλωσει κωλλυμα να ερθει στην εδρα μας κανα 2-3 φορες η κ Μαυροπουλου( η αλλιως “oχι ,ρε γ….ο , μας ισοφαρισαν” απο εκφραση της σε αγωνα εκτος εδρας του Αριστοτελη Α κατηγοριας 2017-2018) επισφραγησε με την παρουσια της και το εργο της την προκλητικη απεχθεια προς τον συλλογο.
Λαθος 4ο μεχρι το 70 που φαγαμε το γκολ τα σφυριγματα ηταν 80-20 υπερ της Αμουλιανης. Μετα το γκολ ηταν 80-20 προκλητικα υπερ του Αριστοτελη εξοργιζοντας ολους με την συμπεριφορα τους.
Λαθος 5ο που δεν αποχωρησαμε στο ημιχρονο μονο και μονο γιατι σεβαστηκαμε καποιους ανθωπους που ειναι περισσοτερα χρονια στο ερασιτεχνικο.
Σωστο 1ο Ειχαμε εχουμε και θα εχουμε Ροδιτη στο τερμα.(ειδικα για τα “μουφα” πεναλτι)
Σωστο 2ο Ευχαριστουμε τους ανθρωπους της “Νικης” Αμουλιανης για την φιλοξενεια. Λυπομαστε που αναφερομαστε σ αυτον τον αγωνα. Εχουν προηγηθει 7 παρομοιες διατησιες σε ηττες αλλα και σε νικες της ομαδας μας
Σωστο 3ο Με τετοιες διαιτησιες η αποχωρηση απ τον αγωνα ειναι μονοδρομος. (δεν ειναι απειλη δεν ζηταμε χαρες )
Καλη συνεχεια ……..

ΥΓ. Προς ΕΠΣΧ : παρακαλεισθε να πετατε χαρταετο μονο την Καθαρα Δευτερα που ειναι και η επισημη μερα, τις αλλες ασχοληθητε και με τα των συλλογων.”

Απάντηση