Καταγγελία για «ιδιωτική» παραλία στις Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική

Tον γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής

δικτύωσης κάνει από το πρωί της Δευτέρας  καταγγελία που αναφέρεται στην παραχώρηση σε ιδιώτη μιας μικρής παραλίας στη θέση «Καβουρότρυπες» πριν την ακτή «Πορτοκάλι» στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα όταν ο καταγγέλλων και η παρέα του έφτασαν εκεί τους… υποδέχθηκε μία ταμπέλα σε χαρτόνι που ενημέρωνε ότι η παραλία είναι ιδιωτική και ότι δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση, ούτε να φέρνουν οι επισκέπτες τα δικά τους snack και προϊόντα!
Περιγράφει το περιστατικό με τον ιδιοκτήτη του beach bar που τους ζήτησε να φύγουν από την παραλία τόσο τους ίδιους όσο και τουρίστες  από την Σερβία και την Ιταλία, που βρέθηκαν στο σημείο με δικές τους πετσέτες.
Ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι έχει άδεια την οποία ανέφερε ότι έχει πληρώσει σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.
«Ζήσαμε την απόλυτη βλακεία, εκμετάλευση και αδιαφορία τω αρχών, αστυνομίας και λιμενικού στους οποίους φυσικά ο “ιδιοκτητης” της παραλίας μιλούσε στον ενικό οπότε δε του κάηκε καρφί» αναφέρει ο καταγγέλων μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι: «Εκτός απο τις ομπρέλες, έχει βάλει και πλαστικές καρεκλες (πτυσσόμενες) και τραπέζια για να πιάσει και την υπόλοιπη (ελάχιστη παραλία) ωστε να χρεώνει τους ανυποψίαστους τουρίστες», εκ των οποίων αρκετοί κατεβαίνοντας και βλέποντας την ταμπέλα, έκαναν μεταβολή και έφευγαν.
Ενδεικτικές του τι αντιμετώπισαν καταγγέλων και τουρίστες είναι οι φωτογραφίες που συνόδεψαν την καταγγελία, με την ταμπέλα και τις πετσέτες των τουριστών, σε αντιδιαστολή με εκείνες με τις ομπρέλες που έβαλε ο ιδοκτήτης του beach bar: «Εμετός και αηδία. Καμια ελπίδα…» όπως καταλήγει ο καταγγέλλων.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: