Άστραψε και βρόντηξε ο νέος βουλευτής Χαλκιδικής στην ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ

Έξω από τα δόντια τα είπε ο νεός βουλευτής Χαλκιδικής
Απόστολος Πάνας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.
Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Πάνας, που προέρχεται από τη νέα γενιά της Παράταξης, κατάφερε να κερδίσει τη μια από τις τρεις έδρες και αποτελεί τον βενιαμίν της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αφού είναι το μικρότερο σε ηλικία μέλος της. 

Κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του οργάνου, ο Απόστολος Πάνας άστραψε και βρόντηξε κατά διαφόρων “συντρόφων” του στον νομό, οι οποίοι όχι μόνο δεν έδωσαν, όπως είπε, τη μάχη των εκλογών, αλλά στήριξαν αντίπαλα ψηφοδέλτια και συγκεκριμένα της ΝΔ, έχοντας ως στόχο να χαθεί η έδρα για το ΚΙΝΑΛ. 

Μάλιστα, δεν δίστασε να τους φωτογραφίσει, κάνοντας λόγο για παλιούς βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι, όπως επισήμανε, όλα τα προηγούμενα χρόνια τους βλέπαμε να κάθονται στις πρώτες θέσεις στις συνεδριάσεις των οργάνων.

«Αν όλα τα στελέχη μας είχαν δώσει δυναμικά τη μάχη των εκλογών και ήμασταν ενοποιημένοι στη βάση, σήμερα θα ήμασταν στο 11%» είπε στη συνέχεια για να προσθέσει στο τέλος ότι «ενότητα α λα καρτ δεν υπάρχει».

One thought on “Άστραψε και βρόντηξε ο νέος βουλευτής Χαλκιδικής στην ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ

  1. Ναι, αλλά δεν μας λέει ο Απόστολος πως έφτασε να είναι ο μοναδικός υποψήφιος με τους υπόλοιπους απλά διακοσμητικούς και με ρόλο συμπληρωματικού,με τις απίστευτες μεθοδεύσεις του Χομεϊνί αλλά και τον φίλων του Πάνα εξ Αθηνών! έφτιαξαν δλδ ένα ψηφοδέλτιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!κι εμείς θα έπρεπε να τρέχουμε για να βγάλουμε το παιδί του κομματικού σωλήνα βουλευτή! γιατί έτσι ήθελε -λεει η Πρόεδρος και ο εδώ επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Ζαχαρούλης! λοιπόν, πρώην σύντροφοι γεια σας! μείνετε να ομφαλοσκοπειτε τα αποτελέσματα των εκλογών-τα οποία γνωρίζετε ότι δεν ήταν και σπουδαία, πανελλαδικά! αύριο που θα σας αφομοιώσει και θα σας καταπιεί ο ΣΥΡΙΖΑ,να δούμε ποιος είναι πολιτικά ανάπηρος και ποιος έχει μείνει στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ!κι αν η συγκυρία δεν ήταν έτσι με τα Χρυσαυγουλα, ακόμα θα αναρωτιόσασταν τι φταίει! Θα τον δούμε και τον νέο και "φερελπι"(;) Βουλευτή μας,τι ψάρια θα πιάσει! πάντως στις καταστροφές της Χαλκιδικής στον δήμο Προποντίδας,ήταν απών και στην συνέντευξη του χαμογελούσε!θα φάτε καλά, όλοι!

Απάντηση