Εορταστική Εκδήλωση στη Ν. Ηράκλεια

Με την Εορταστική Εκδήλωση στη Ν. Ηράκλεια ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο

ταξίδι σε όλα τα χωριά του Δήμου μας. Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού με ένα γεμάτο πρόγραμμα φρόντισαν να φτάσει το πνεύμα των εορτών σε όλα τα χωριά του Δήμου.

Στη Ν. Ηράκλεια σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Πέρινθος” διοργανώθηκε μία όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Παρουσιάστηκαν χοροί από τον σύλλογο διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους αλλά και φρόντισαν ο Άγιος Βασίλης να έρθει στην ώρα του.
Ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς δήλωσε σχετικά: “Σήμερα φτάνει στο τέλος του ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που στόχο είχε να φτάσει το εορταστικό κλίμα σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, όλα τα Κοινοτικά Συμβούλια, τους Συλλόγους, τους εθελοντές, όλους, όσοι στήριξαν και πλαισίωσαν αυτές τις εκδηλώσεις. Αποδείχθηκε πως κανείς δεν μπορεί να πετύχει τίποτα μόνος του. Η συνεργασία είναι απαραίτητη και σίγουρα αποτελεσματικότερη. Ως δήμαρχος θέλω, τέλος, να διαβεβαιώσω πως πιστεύω σ’ αυτό και θα το στηρίξω, όσο και όπως μπορώ. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: