Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σταγίρων Ακάνθου ενημερώνει τους συναδέρφους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Π.Υ. ΣΤΑΓΙΡΩΝ ΑΚΑΝΘΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, μέσα από τις εισερχόμενες Διαταγές σαν Διοίκηση προσαρμόσαμε τις βάρδιες ακριβώς στα όρια της επιχειρησιακής κάλυψης ώστε να είμαστε όσο λιγότεροι γινεται χωρίς να επηρεαστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα. ΓΙ ΑΥΤΟ:
1)Μεγάλη προσοχή στην ατομική σας υγιεινή .
2)Οι υπάλληλοι που είστε σε ημερήσια ανάπαυση καθώς και σε κανονική άδεια ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ.
3) Σε περίπτωση οποιουδήποτε συμπτώματος που σχετίζεται με τα συμπτώματα του Κορωνοιού ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 1135 καθώς και την Υπηρεσία ώστε να παρουσιάσετε. Επίσης προς διευκόλυνση της Υπηρεσίας φροντίζετε και για εύρεση αντικαταστάτη .
4) Ο τηλεφωνητής κάθε βάρδιας ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να καλεί τις βράδυνες ώρες τους υπαλλήλους της επόμενης βάρδιας ώστε να είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση τους ως Διοίκηση.
5)Αν ήρθατε σε επαφή με κάποια κοινωνική ομάδα όπου ακούσατε πως κάποιος από αυτούς νοσεί ενημερώστε μας.
6) Ευελπιστούμε στον επαγγελματισμό σας ώστε να δοθεί η ΔΕΟΥΣΑ προσοχή ειδικά το δύσκολο αυτό διάστημα καθώς μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αθωράκιστοι .
7) Παρακαλείσθε για την ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ των ανωτέρω . Τυχόν παραλείψεις και έλλειψη υπευθυνότητας που θα θέσουν σε κινδυνο την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας , θα σας θέσουν ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Απάντηση