Συνεχίζει τις συνομιλίες για το Πόρτο Καρράς ο Ιβάν Σαββίδης

Για συνέχιση των συνομιλιών του Ιβάν Σαββίδη με την οικογένεια Στέγγου για το «Πόρτο Καρράς» κάνει λόγο δημοσίευμα της Δημοκρατίας της Κυριακής. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η εφημερίδα:

Βιάστηκαν πολλοί να σφυρίξουν το τέλος του ματς Σαββίδη-Στέγγου. Αν και η διαδικασία πώλησης του Πόρτο Καρράς από την οικογένεια Στέγγου στον όμιλο Σαββίδη βρίσκεται μια ανάσα από την άκαρπη λήξη της, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες λένε πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πάγωσε την προϋπάρχουσα προσφορά και αντιπρότεινε χαμηλότερο τίμημα, κοντά πάντως στα 200.000.000 ευρώ, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η μητρική του Πόρτο Καρράς, η Τεχνική Ολυμπιακή, συμφερόντων Στέγγου, έχει γραμμένο στα βιβλία της το συγκρότημα κοντά στα 400.000.000 ευρώ. Ποσό που βέβαια είναι εξωπραγματικό με βάση τα σημερινά δεδομένα. Στην αγορά, όμως, λένε ότι η πλευρά Στέγγου (και συγκεκριμένα ο πατριάρχης της οικογένειας) απέρριψε την αναθεωρημένη προσφορά Σαββίδη. Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε χρονικό περιθώριο για να επανέλθει. Και επειδή τα τέκνα Στέγγου θέλουν να προχωρήσει το deal και η Τεχνική Ολυμπιακή χρειάζεται την ένεση ρευστότητας (και κανείς από τους δύο δεν χρειάζεται τη χασούρα που φέρνει η φετινή χρονιά στον τουρισμό), μην απορήσετε αν μάθετε πως κλείδωσε τελικά η συμφωνία.

Πηγή: Δημοκρατία της Κυριακής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: