Η επόμενη μέρα στην Κασσάνδρα έχει ήδη φθάσει.

Το πρώτο μας μέλημα,να μείνουμε όλοι υγιείς το πετύχαμε χάρη στην κοινή προσπάθεια Δήμου και δημοτών.


Παράλληλα,δε χάσαμε λεπτό και ο Δήμος Κασσάνδρας ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που έλαβε απόφαση για να ισχύσουν μέτρα στήριξης των επαγγελματιών της περιοχής,με μείωση τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων οικονομικές ελαφρύνσεις από τα δημοτικά τέλη όσων πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας,με προσωρινή αναστολή πληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων στο Δήμο για τους επαγγελματίες που κάνουν χρήση ρυθμίσεων χρεών.

Όπως τονίζει η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά:
“Η Δημοτική αρχή Κασσάνδρας, υπεύθυνα,μεθοδικά,αθόρυβα μα ουσιαστικά,δεν έκανε πολιτική πάνω στην αγωνία των δημοτών μα δούλεψε νυχθημερόν,κρατώντας τις κοινωνικές δομές σε πλήρη λειτουργία. Κρατώντας τις δημοτικές υπηρεσίες σε απόλυτη δράση. Συνομιλώντας καθημερινά με τους επαγγελματίες και καταγράφοντας τις ανάγκες αλλά και τις προτάσεις τους. Συνεργαζόμενη με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Πολιτεία.
Βρισκόμαστε σε θέση μάχης.
Και τη μάχη αυτή ως κοινωνία θα την κερδίσουμε.

Η Κασσάνδρα ενωμένη και αισιόδοξη μπορεί μόνο να προχωρήσει μπροστά.
Τονίζουμε την εξωστρέφεια μας με στοχευμένες δράσεις που τώρα είναι πιο αναγκαίες από ποτέ.
Τονίζουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους.
Άμεσα ενισχύουμε τα ήδη ληφθέντα μέτρα οικονομικής υποστήριξης των επαγγελματιών με πρώτο τη μείωση του κόστους χρήσης των κοινόχρηστων χώρων καθώς και την εφαρμογή της Κυβερνητικής οδηγίας για χρήση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου από τους επαγγελματίες.

Και είμαστε εδώ. Δυνατοί. Αισιόδοξοι και όλοι μαζί για την Κασσάνδρα”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: