Προσφορά της Ε.Α.Υ.Χαλκιδικής στην ΄΄ΑΓΑΠΗ΄΄

 Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής  πραγματοποίησε την 8η διήμερη  Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25  Ιουνίου 2020, η οποία ήταν αφιερωμένη  στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής ΄΄Η ΑΓΑΠΗ΄΄, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

   H συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη αφού συγκεντρώθηκαν 40 μονάδες αίματος, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά τα αποθέματα του Νοσοκομείου ενόψει και των μεγάλων αναγκών του καλοκαιριού ενώ παράλληλα καλύφθηκε ένα κομμάτι των αναγκών του Συλλόγου.

   Θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη μας, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαισθησία τους σε ένα τόσο σημαντικό κάλεσμα και για την βοήθεια που προσέφεραν σε πολλούς συνανθρώπους μας.

   Παράλληλα κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου με πρωτοβουλία της Ένωσής μας και πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΄΄Η ΑΓΑΠΗ΄΄, προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου και στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νέας Προποντίδας με σκοπό να χαρίσουμε σε αυτά χαμόγελα στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.

   Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες στο προσωπικό και στους γιατρούς της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής καθώς και στον Σύλλογο ΄΄Η ΑΓΑΠΗ΄΄ για την άριστη συνεργασία, στους Διευθυντές και τους δασκάλους των Ειδικών Σχολείων για την ζεστή φιλοξενία τους, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι Αστυνομικοί της Χαλκιδικής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και θα είμαστε κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε πολίτη που θα χρειαστεί την βοήθειά μας.

                       Για το Δ.Σ.

                                   Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν.Γραμματέας

                             Γεώρ.ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ    Στυλ.ΚΑΜΠΑΝΤΑΪΔΗΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: