Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες στη Χαλκιδική

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 88,62 τ.μ., η οποία αποτελείται από δύο τμήματα διαστάσεων 9 επί 3 μέτρα το καθένα και έξι τμήματα διαστάσεων 2,942 επί 1,961μέτρα το καθένα,στην περιοχή Όρμου Δημήτρη της Σιθωνίας,  για λογαριασμό της εταιρείας WPHD S.A. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών και έχεις ως σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 82,59 τ.μ. μπροστά στην παραλία του κάμπινγκ της επιχείρησης ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. στις Αλυκές της Αμμουλιανής. Η πλωτή εξέδρα, έχει ως σκοπό την εποχική και προσωρινή πρόσδεση σκαφών, ενώ μετά την κατασκευή και τοποθέτησή της, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι έχουν απομακρυνθεί όλα τα άχρηστα υλικά. Τέλος, δεν επιτρέπεται η χρήση των πλωτών εξεδρών για την εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, για τον μόνιμο ελλιμενισμό σκαφών ή για διαφημιστικούς λόγους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: