Αποκλειστικό MEGA : «Κλείδωσε» η 14η Σεπτεμβρίου για το άνοιγμα των σχολείων
Στις 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, ενώ οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα υποδεχτούν τα μικρότερα παιδάκια την 1η Σεπτεμβρίου. Οι αποφάσεις «κλείδωσαν» σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.
Μια εβδομάδα αργότερα θα χτυπήσει -τελικά- το κουδούνι στα σχολεία, αφού η επιτροπή των ειδικών, με σύστασή της στην κυβέρνηση, αποφάσισε να μεταθέσει το άνοιγμα των σχολείων.
Οι ειδικοί βασίστηκαν στην κατάσταση της πανδημίας που επικρατεί αυτήν την στιγμή στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αν τα δεδομένα όσο πλησιάζουμε στο άνοιγμα δεν είναι ενθαρρυντικά, θα γίνει επανασχεδιασμός του τρόπου λειτουργίας των σχολείων.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





