Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Επειδή η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη, αξίζουν διπλά συγχαρητήρια τόσο σε σας τους μαθητές που κοπιάσατε και δείξατε σαφή δείγματα υπομονής και ψυχραιμίας στη δοκιμασία της πανδημίας, όσο και στους καθηγητές και τις οικογένειές σας που σας συμπαραστάθηκαν και σας υποστήριξαν, ώστε να ολοκληρώσετε τον αγώνα σας, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες.
Όσοι δεν καταφέρατε φέτος να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να τους επαναπροσδιορίσετε, να ξαναπροσπαθήσετε και σίγουρα θα ανταμειφθείτε.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειές σας και θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να σας προσφέρουμε το μέλλον που σας αξίζει.
Καλή σταδιοδρομία και καλή υγεία σε όλους σας.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






