ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ Covid 19 ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση για τους ανθρώπους που με την οικονομική και ηθική στήριξή τους βοηθούν καθημερινά στον αγώνα κατά του κορωναϊού, πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Οικοδεσπότης το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία», διοργανωτής η PR Bizz,  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στους μεγάλους χορηγούς της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης και ο Χαλκιδικιώτης  επιχειρηματίας Νικόλαος Τσερκεζίδης ο οποίος βράβευσε τέσσερις μεγάλες εταιρίες του τόπου μας και συγκεκριμένα  την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΑΚΙΟΣ logistics και ΤΙΤΑΝ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Recycle Greece Tserkezidis τόνισε:

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς στην η χορηγία μας στην πολύ επιτυχημένη και σημαντική εκδήλωση «Ήρωες της Covid-19» .

Εμείς στην Recycle Greece Τσερκεζίδης, ευχαριστούμε την εφημερίδα Μακεδονία για την πρόσκληση και την  PR Bizz για την άψογη διοργάνωση.

Ευχόμαστε να έχουμε αφήσει τα δυσκολότερα πίσω μας και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα παρόντες προκειμένου να βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας να επανέλθει στην πορεία προόδου γρήγορα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: