Επιχορήγηση 160.000 € από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητας Χαλκιδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής (18/9/2020)

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, για την κάλυψη αναγκών του λόγω της πανδημίας Covid – 19, προχώρησε σε επιχορήγηση ύψους 160.000 €.

Στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής προέκυψαν ανάγκες δημιουργίας νέων χώρων για την υποδοχή κρουσμάτων και τον έλεγχο ύποπτων περιστατικών. Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην αναδιάρθρωση της λειτουργίας όλου του Νοσοκομείου. Για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών κρίθηκε απαραίτητο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, να γίνουν εργασίες ανακαίνισης της παλιάς Παθολογικής Κλινικής, η οποία βρίσκεται εκτός χρήσης από το 2014, έτσι ώστε να μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί. Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και στο τμήμα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν.Χ.

Θεωρούμε χρέος μας, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την υγεία όλων μας, να συνδράμουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης του Γ.Ν.Χ. και σε συντομότερο από τον αναμενόμενο χρόνο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το απαιτούμενο ποσό για την κάλυψη των αναγκών ανακαίνισης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, που προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: