Αναστολή λειτουργίας σε τμήματα του ΕΠΑΛ Αρναίας λόγω κρούσματος

Σύμφωνα με την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Δ/νσης Ν. Χαλκιδικής: Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Γ1 και του τμήματος της ειδηκότητας Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Αρναίας λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid 19 για 14 ημέρες απο τις 14/10/20 εώς και 27/10/2020.

Σύμφωνα με το σχετ.4 για το ίδιο χρονικό διάστημα αποφασίζεται αποχή απο τη σχολική τάξη όλων των μαθητών/ μαθητριών που χρησιμοποιούν το ίδιο μαθητικό λεωφορείο.

Σημειώθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID σε μαθητή του Επαγγελματικού λυκείου ο οποίος διαμένει και μετακινείται από το Στρατώνι.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ το οποίο και ακολουθήθηκε από τους αρμόδιους φορείς και τη σχολική μονάδα, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής εξέδωσε απόφαση που αφορά και τους/τις μαθητές/ μαθήτριες που αποτελούν επαφές του παραπάνω μαθητή κατά τη μεταφορά τους στα μαθητικά λεωφορεία.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 7164/14-10-2020 απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης και όσον αφορά τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας, από 14-10-2020 μέχρι και 27-10-2020 αποφασίζεται αποχή των μαθητών/τριών από τη σχολική τάξη που χρησιμοποιούν το ίδιο μαθητικό λεωφορείο, δηλαδή στην περίπτωσή μας το δρομολόγιο «Στρατώνι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Νεοχώρι, Παλαιοχώρι».
Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα οι διαμένοντες στα παραπάνω χωριά οι οποίοι μετακινούνται με μαθητικό λεωφορείο θα απέχουν από τα μαθήματα του σχολείου έως και 27/10.
Οι υπόλοιποι-πες μαθητές-τριες θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο.
Για τους μαθητές/τις μαθήτριες που θα παραμείνουν στο σπίτι τους θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.
Παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά τα ηλεκτρονικά σας ταχυδρομεία!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: