ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΟΥΜΠΙΩΝ !!!

“Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να παραθέσουμε τα κάτωθι, που δυστυχώς πηγαίνουν το ποδόσφαιρο Χαλκιδικής πολλά χρόνια πίσω.
Χθες η ομάδα μας έπαιζε ποδοσφαιρικό αγώνα στο γειτονικό χωριό των Δουμπιών με την τοπική ομάδα, την οποία φιλοξενήσαμε πριν τρεις εβδομάδες στον Ταξιάρχη για το κύπελλο Χαλκιδικής, παρέχοντας άριστη φιλοξενία και χωρίς να έχουν κανένα παράπονο, όπως συνηθίζει η ομάδα μας.
Στο χθεσινό αγώνα η ομάδα μας κέρδισε δίκαια στον αγωνιστικό χώρο με σκορ 1-3 την αντίπαλη ομάδα.
Δυστυχώς όμως δεν ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε σε αγώνα μποξ και άλλων πολεμικών τεχνών που εξελίχθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα. Επιθυμούμε να διαφημίζουμε το άθλημα που αγαπάμε και γι’αυτό το υπηρετούμε από όλα τα πόστα υπό δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.
Για τα παραπάνω λυπηρά γεγονότα αθλητικής βίας και της προκληθείσες επικίνδυνες σωματικές βλάβες που συνέβησαν έχουν προγραμματιστεί οι ενέργειες όπου πρέπει, δηλαδή στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα ασκήσει ποινικές διώξεις εναντίων των υπαιτίων της επίθεσης και των τραυματισμών μελών της ομάδας μας.
Επίσης έχει ενημερωθεί και η ΕΠΣΧαλκιδικής η οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα γεγονότα και καλείται να τιμωρήσει παραδειγματικός τους υπαίτιους, ώστε να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα από το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.”

Μετά τιμής Δ.Σ.
ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: