« ΑΠ.ΠΑΝΑΣ : ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ »

Σας ενημερώνω, ότι στις 28/11/2020 υπογράφηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τις προϋποθέσεις μετακίνησης των παραγωγών ελάτων του Ταξιάρχη.

Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δίνεται λύση στο τρόπο μετακίνησης των ελατοπαραγωγών προς τα αστικά κέντρα και καθορίζεται ο τρόπος πώλησης τους .

Η  συγκεκριμένη απόφαση ήταν αποτέλεσμα μιας διαδικασίας η οποία ξεκίνησε :

Με την  υπ.αριθ.πρωτ.: ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/99200/1379-30-10-2020 του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία εγκρίθηκε η υλοτομία, μεταφορά και διακίνηση δενδρυλλίων και κλάδων για χρήση και διακόσμηση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στις 23/11/2020 με επίσημη επιστολή μου και σχετική επικοινωνία, ζήτησα από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη τον ακριβή καθορισμό του τρόπου μετακίνησης των ελατοπαραγωγών .

Στις 28/11/2020 έχουμε την έκδοση της επίσημης υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ).

Από τη πλευρά μου θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα θέματα των ελατοπαραγωγών στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους και να παρέχω συγχρόνως επίσημη ενημέρωση στους πολίτες της Χαλκιδικής μέσα από τη λειτουργία του θεσμικού  μου ρολού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: