Εικαστικές παρεμβάσεις σε εξωτερικούς χώρους της Παλαιόχωρας (φώτο)

Ο Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας μετά από πρόταση που δέχθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Χρ. Κομπόγιαννο για να επιμεληθούμε την εικαστική παρέμβαση, σε εξωτερικούς χώρους, της Παλαιόχωρας.

Την συνεργασία κ σύσφιξη σχέσεων του συλλόγου μας, με την ομάδα εθελοντών γυναικών Παλαιόχωρας. Ξεκινήσαμε ήδη να καλλιτεχνούμε στο ΚΑΠΗ Παλαιόχωρας κ σε άλλους εξωτερικούς χώρους. Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας (Πολιτιστικός Σύλλογος οι Ανθεμούσες) ενώ συγχαρητήρια για τις καταπληκτικές εικαστικές δημιουργίες στα σοκάκια του χωριού εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κομπόγιαννος. Δείτε την ανάρτηση με τα συγχαρητήρια του Αντιδημάρχου:

Συγχαρητήρια στον Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας και τις γυναίκες εθελόντριες της Παλαιόχωρας για τις καταπληκτικές εικαστικές δημιουργίες στα σοκάκια του χωριού τους.Ο ενθουσιασμός των κατοίκων του χωριού είναι πολύ μεγάλος και αυτό γιατί το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Η θεματολογία των έργων είναι τέτοια, που συγκινεί τους παλαιότερους και μαθαίνει στους νεότερους τον τρόπο ζωής και τον αγώνα του παρελθόντος, των πατεράδων και παππούδων τους..

Η Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου και ο Δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος στηρίζουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και θα βρίσκονται πάντα κοντά στους εθελοντές και εθελόντριες της περιοχής μας..

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=anthemouses&set=a.3190438667731299

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Απάντηση