Μύθοι αλήθειες και ευθύνες για τους ελέγχους COVID Ψευδώς ΑΡΝΗΤΙΚΑ & ΘΕΤΙΚΑ

Γράφει ο κ. B. Βασιλειάδης: Με έκπληξη διαπίστωσα την ταχύτατη αντίδραση του blog για τα Rapid Test Αντιγόνων COVID που επιλέχθηκαν από πόλους φορείς κρατικούς & ιδιωτικούς σε όλη την Ελλάδα και τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας( 130000 τεστ διανέμει το Υπ. Υγείας ).

Τα ψευδώς θετικά του νέου Rapid test είναι γνωστό θέμα σε εμάς τους υγειονομικούς Αυτός είναι ο λόγος που τα τεστ αυτά είναι Screening test δηλαδή τεστ διαχωρισμού και επιλογής αυτών που τελικά πρέπει να κάνουν Μοριακό έλεγχο.

Δεν αναφερθήκατε καθόλου στα τεράστια κόστη που απαιτούν οι Μαζικοί έλεγχοι με PCR.
Ποιοι τα πληρώνουν και ποιοι τα καρπούνται , εάν όσοι διενεργούν λαμβάνουν όλα τα μέτρα για να αποκλείουν τα ψευδώς ΑΡΝΗΤΙΚΑ το γεγονός ότι το κόστος των PCR προκαλεί άδικους αποκλεισμούς στην υγεία για οσους δεν έχουν οικονομική ευχέρεια .


Έχω και 2 αιτήματα από το blog για να διασφαλίσουμε τον πλουραλισμό στην ενημέρωση και την ορθή διαμόρφωση της κοινής γνώμης.


1. Είναι η τελευταία παράγραφος της ανάρτησης μέρος της αναφοράς του FDA δημοσιεύστε το σχετικό Link να το δούμε όλοι

2. Προτείνω να κάνετε ανάλογη ανάρτηση και για τα Ψευδώς ΑΡΝΗΤΙΚΑ των Μοριακών ελέγχων PCR που οφείλονται και πως οι πάροχοι ευθύνονται για να τα αποκλείουν ? Πως αυτα προκαλουν την μεγάλη εως τεράστια διασπορά σε περιοχές που Θα υπάρξουν .


Ας μην γελιόμαστε οι «ολέθριες συνέπειες» που παραπάνω αναφέρεστε Αφορούν τα ψευδώς ΑΡΝΗΤΙΚΑ και μόνο.


Οι οποιες συνέπειες από τα ψευδώς Θετικά Είναι πολύ μικρότερες δεν αφορούν τον τοπικό πληθυσμό αλλά το άτομο και ακυρώνονται εφόσον υπάρχει οδηγία στα θετικά αντίγονικά Rapid tests να γίνεται επιβεβαίωση με ένα PCR.


Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: