Ο Α.Σ Θύελλα Στανού Χαλκιδικής στέλνει επιστολή στον Αυγενάκη

Κύριε, Αυγενάκη,

πριν λίγους μήνες μας βάλατε σε έναν τεράστιο αγώνα, έναν αγώνα που ο χρόνος μας και ο κόπος μας δεν έχει ανταμειφθεί ακόμη.. ακόμη είμαστε στο περίμενε για τα λεφτά που θα μας δίνατε… τα λεφτά που θα δίνατε σε όσες ομάδες θα γραφόταν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.. Ένα μήνα ολόκληρο τρέχαμε για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε τα δικαιολογητικά που μας ζητήσατε. Ξοδέψαμε λεφτά για να τα αποκτήσουμε.. Χρειάστηκε να αφήσουμε και τις δουλειές μας πολλές φορές για να τρέξουμε εκεί από όπου θα πέρναμε τα δικαιολογητικά.Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν.. στη Χαλκιδική παίξαμε 5 αγώνες. Όλα αυτά έχουν κάποια έξοδα.

Κι όλα αυτά, χωρίς εκδηλώσεις, χωρούς και εισητήρια.. με μειωμένους χορηγούς και λιγότερα έσοδα από παντού.. βασικά τα έσοδα ήταν μηδενικά. Λόγω της πανδημίας, επιδημίας ή όπως σκατά τη λέτε έχουμε μπει σε έναν δρόμο που έχει μόνο την κατιούσα. Όπως πάμε βλέπουμε να μένουν στο νομό μας 10 ομάδες.. κι αυτές για 1-2 χρόνια ακόμη.

Αν δεν βοηθήσετε “ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ” το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πεθάνει.Ο καθένας μας έχει στην καθημερινότητά του τον αθλητισμό “όπως είπατε”, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι.

Περιμένουμε λοιπόν…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: