Ανοίγει στις 29 Απριλίου 2021 υπό νέα διοίκηση και ιδιοκτησία το Porto Carras Grand Resort

Υπό νέα διοίκηση και ιδιοκτησία επαναλειτουργεί στις 29 Απριλίου 2021 το Porto Carras Grand Resort, το οποίο από τον Απρίλιο του 2020 είναι μέλος της Belterra Investments.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ξενοδοχειακό συγκρότημα, αποστολή του Porto Carras Grand Resort είναι να παρέχει φροντίδα, άνεση και ασφάλεια σε όλους τους επισκέπτες που φιλοξενούνται στο θέρετρο. Η νέα φιλοσοφία και η νέα πολιτική διαχείρισης έχουν ως στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών και χαλάρωση, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ικανοποίηση των επισκεπτών και εστιάζοντας στις πλέον πρόσφατες πρακτικές βιωσιμότητας της φιλοξενίας.

Παράλληλα με τη σταδιακή βελτίωση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, καθώς και των εγκαταστάσεων αναψυχής και αθλητισμού, η ομάδα διαχείρισης δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της στους τομείς της γαστρονομίας, της ευεξίας, των δραστηριοτήτων, των εγκαταστάσεων για παιδιά, καθώς και των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας. Οι αξίες και οι πεποιθήσεις της νέας διοίκησης καθοδηγούν τη δέσμευσή της να παρέχει «άριστη υπηρεσία», η οποία οδηγεί σε μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη με τους επισκέπτες, τους εταίρους, τους εργαζομένους και την τοπική κοινότητα.

Τέλος, η νέα διοίκηση επισημαίνει ότι η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα είναι το πιο πολύτιμο επιχειρηματικό της πλεονέκτημα και το θεμέλιο της μελλοντικής της ανάπτυξης.

Σωματείο Κέλυφος Porto Carras

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του Σωματείου μας, για όσους βρίσκονται εκτός περιοχής μπορούμε να σας στείλουνε την Αίτηση Εργασίας και ηλεκτρονικά! Οποίος θέλει μπορεί να μας στείλει ένα μήνυμα!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: