Εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΕΠ Κασσάνδρειας

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 κινητή ομάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διατηρείται τράπεζα αίματος στο όνομα της ενορίας Κασσάνδρας, θα βρίσκεται από το πρωί στις 9 π.μ. έως το μεσημέρι στη 1 μ.μ. στο ΚΕΠ Κασσάνδρειας.

“Η ανάγκη για προσφορά αίματος στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, ειδικά αυτή την περίοδο που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, είναι ακόμα μεγαλύτερη και καλούμε τους εθελοντές να μην αμελήσουν στην περίοδο του lockdown την σπουδαία αυτή πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.”, αναφέρει η επιτροπή αιμοδοσίας.

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας πως απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 στο ΚΕΠ Κασσανδρειας και ώρες 9:00πμ-13:00μμ, είναι η συμπλήρωση ερωτηματολογίου,με την οποία θα διαπιστωθεί η καταλληλότητα των συμμετεχόντων.

Τα ερωτηματολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα «Minimar cafe-bistro» (έναντι Κέντρου υγείας Κασσανδρειας) και από το καταστήμα «Καφεκοπτείο Μιχάλης» (αρχή πεζόδρομου Κασσανδρειας).

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: