Δεν ειναι εφικτή η αποκατάσταση της βλάβης του κύριου αγωγού ύδρευσης στην Ορμύλια
ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΤΑΙ από την υπηρεσία ύδρευσης της Δ.Κ. Ορμύλιας πως παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων δεν ήταν εφικτή η αποκατάσταση της βλάβης του κύριου αγωγού ύδρευσης, διότι εντοπίστηκε εντός του χειμάρρου και σε βάθος άνω του ενός μέτρου.
Με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρηθεί εκτροπή της ροής του ποταμού και εκ νέου ενέργειες μηχανημάτων και υδραυλικών, με την ελπίδα να λυθεί το πρόβλημα. Έως τότε χρειάζεται υπομονή απ’όλους μας και η μέγιστη δυνατή οικονομία της χρήσης του νερού.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.










