ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2021

Χριστιανοί μας, Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου και εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, οι ναοί μας θα παραμείνουν ανοικτοί. Η θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 07:00’ και με τον Αγιασμό των Υδάτων, εντός του ιερού ναού, ως γίνεται τα 22 χρόνια που είμαι κοντά σας, θα τελειώσουμε στις 09:30’ περίπου.

Εντός του ιερού ναού, θα τηρήσουμε όλα τα υγειονομικά μέτρα, μάσκα, αποστάσεις και αντισηπτικό στα χέρια μας. Τους εντός του ναού καθορίζει με σαφήνεια η εγκύκλιος πόσοι θα είναι και πού θα κάθονται. Θα τηρηθούν ΟΛΑ τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στις 09:30’ θα ανοίξει ο ναός για να προσέλθουν εντός αυτού οι υπόλοιποι προσκυνητές, να λάβουν αντίδωρο, να προσκυνήσουν τις ιερές εικόνες και φυσικά να Κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων, το Σώμα και το Αίμα του Επιφανέντος Χριστού!

Σε απόλυτη συνεργασία και υπομονή με τους εκκλησιαστικούς επιτρόπους, θα λαμβάνετε τον Μέγα Αγιασμό και χωρίς να δημιουργούμε τον παραμικρό συνωστισμό στην αυλή και στον πέριξ του ναού χώρο, θα οδηγούμαστε ασφαλείς και ευλογημένοι στα σπίτια μας. Η Εκκλησία μας σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές, τις οποίες συμβουλεύεται και ακολουθεί, με περισσή αγάπη εύχεται ο Θεός να μας έχει γερούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε σε χαρές ουράνιες και πνευματικές!

Ιωάννης Μαλλίνης

Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Α.Ε Δήμος Σιθωνίας

Απάντηση