Δημιουργία Δημοτικού εμβολιαστικού κέντρου

Την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην ανάπτυξη Δημοτικού Εμβολιαστικού Κέντρου στα Ν. Μουδανιά εξέφρασε με έγγραφό του ο Δήμαρχος Μ. Καρράς στην 4 ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης.

«Θέλοντας να βοηθήσουμε στη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας αλλά και να συμβάλλουμε στο να προχωρήσει με γρηγορότερο ρυθμό ο εμβολιασμός για τον covid19 στον Δήμο μας, απέστειλα ήδη έγγραφο στην 4η ΥΠΕ, προκειμένου να δηλώσω την πρόθεσή μας για τη λειτουργία Δημοτικού Εμβολιαστικού Κέντρου. Ως Δήμος δεσμευτήκαμε για την παροχή χώρου, για τη διάθεση νοσηλευτών και διοικητικής υποστήριξης αλλά υπάρχει πρόβλημα- προς το παρόν- με την έλλειψη γιατρού, που είναι όμως και απαραίτητος για τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου. Θα διερευνήσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους. Θα έρθω σε επαφή και με τον Ιατρικό Σύλλογο Χαλκιδικής, στην προσπάθεια να ξεπεραστεί το μοναδικό εμπόδιο, που υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα έχω ζητήσει για το θέμα και τη συνδρομή της 4ης ΥΠΕ.

Αυτή τη στιγμή οι ηλικίες 60-64 ταλαιπωρούνται με την παραπομπή τους είτε στο Παλαιοχώρι είτε στον Άγιο Νικόλαο, ενώ κάποιοι αναβάλλουν τον εμβολιασμό, γεγονός που είναι ιδιαίτερα αρνητικό» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: