ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αριστοτέλη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω : ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ

Ο Δήμος Αριστοτέλη / Municipality of Aristotle ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων συμμετέχει σε δράσεις και προγράμματα προαγωγής της υγείας. Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης για την υγεία , σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο , όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Για να δείτε το πρόγραμμα των επόμενων συναντήσεων της Ακαδημίας Γονέων, να τις παρακολουθήσετε , να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι και να πληροφορηθείτε για το ημερολόγιο του 2021 επισκεφθείτε το ακόλουθο site https://www.eddyppy.gr/programma-apo-eos-o-mia-akadimia

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: