Υπερήφανος που με αξίωσε ο Θεός να υπηρετήσω ως Αστυνομικός τους πολίτες της Χώρας μου!!!

Έχουν περάσει αμέτρητα μερόνυχτα, ψάχνοντας να βρω λόγια, να αναζητήσω ενέργειες στις οποίες θα μπορούσα να προβώ ως εκπρόσωπος των συναδέλφων μου, για να μπορέσω να τους δείξω ότι στον Αγώνα μας για την προστασία των πολιτών δεν είμαστε μόνοι μας.

Δυστυχώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι μόνο το φιλότιμό μας είναι αυτό που για μια ακόμη φορά μας οδηγεί.

Οι συνάδελφοι μου εδώ και μήνες βρίσκονται σε καίρια σημεία, προσπαθώντας πέραν των κύριων καθηκόντων τους να προστατεύσουν τους πολίτες, να προστατεύσουν την δημόσια υγεία.

Αρκετός είναι ο κόσμος που δεν επικεντρώνεται στο πως θα μπορούσε να προστατευτεί καλύτερα, αλλά στο πως θα βρει τρόπο να μην του βεβαιώσει πρόστιμο η Αστυνομία, λες και οι συνάδελφοι μου δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λες και δεν βλέπουμε την καθημερινή απώλεια όλων αυτών των ανθρώπινων ζωών.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της αγανάκτησης και του φόβου του κόσμου για το αύριο, με τις περισσότερες φορές να ξεσπούν σε εμάς και με την αγωνία των συναδέλφων τόσο για τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους, η στήριξη που θα περιμέναμε να έχουμε είναι ανύπαρκτη.

Για να προλάβω μερικούς που μπορεί να με παρεξηγήσουν, δεν μιλάω για υλική επιβράβευση, στη ζωή δεν μετριούνται τα πάντα με τα χρήματα.

Αλίμονο αν προσπαθούσαμε να εκμεταλευτούμε τέτοιες καταστάσεις, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Έλληνας Αστυνομικός, είναι υπερήφανος και μόνο η αξιοπρέπεια του είναι αυτή που τον οδηγεί. Γνωρίζοντας ότι πολύς κόσμος περνάει δύσκολες καταστάσεις, συνθήκες πείνας θα τολμήσω να πω, γεγονός που με λυπεί βαθύτατα, δεν ζητάω πολλά, το μόνο που ζητώ είναι επιτέλους κάποιος να στηρίξει έμπρακτα και τους ανθρώπους που με κίνδυνο της δικής τους υγείας αλλά και των οικογενειών τους, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή.

ΛΥΣΕΙΣ δεν δίνονται με την ίδρυση διαφόρων ειδών Αστυνομίας, οι λύσεις δίνονται με τον σεβασμό των ήδη υπαρχόντων Αστυνομικών που καθημερινά δίνουν το είναι τους, την ίδια τους την ζωή.

Μακάρι να είχα την δυνατότητα ως Πρόεδρος, να κάνω πολλά περισσότερα για αυτούς, γιατί το αξίζουν, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λέξη που γράφω για αυτούς, κάθε κίνηση .

Αφού λοιπόν δεν γίνεται από αυτούς που θα έπρεπε, για μία ακόμη φορά θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στον κάθε ένα συνάδελφο ξεχωριστά και να δηλώσω για πολλοστή φορά υπερήφανος που με αξίωσε ο Θεός να υπηρετήσω ως Αστυνομικός τους πολίτες της Χώρας μου!!!

Γράφει:

ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής

Αρχοντόπουλος Γεώργιος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: