Παράταξη Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Σιθωνίας: πληρώνουμε τις συνέπειες του υπέροχου έργου σας κ. Τζίτζιο.

Η Παράταξη μας σεβόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ενεργοποίηση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης των αμμοκρατών στην παραλία της Νικήτης , εξέδωσε προσεκτική  ανακοίνωση ή όποια ομολογουμένως δεν καταλογίζει ευθύνες αν και θα έπρεπε, δεν στοχοποίησε πρόσωπα και γενικότερα προσπάθησε να μην διαταράξει το ενωτικό κλίμα που επικρατούσε.

Είναι γεγονός όμως ότι εντός της παράταξής μας ακούστηκαν και απόψεις για μια ανακοίνωση διαφορετική περισσότερο επιθετική για τούς υπεύθυνους αυτής της κατάστασης. Αυτό λοιπόν που σεβάστηκε η παράταξη μας με κίνδυνο διαφοροποίησης κάποιων στελεχών της , δεν το σεβάστηκε ο πρώην Δήμαρχος ο οποίος την ώρα που ο κόσμος αγωνιούσε διάλεξε να υμνήσει τα επιτεύγματα του και να διαλαλήσει τα έργα και τις ημέρες της Πομπηίας του.


Θα μείνουν όμως αναπάντητα τα ερωτήματα για την συνηθισμένη πρακτική της θητείας του και για την εμμονή του στην κατασκευή έργων χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις με αποτελέσματα όπως αυτά που βιώνουμε σήμερα και όπως αυτά που θα ζήσουμε τις επόμενες μέρες. Το έγκλημα δεν πραγματοποιήθηκε τώρα. Αυτό συντελέστηκε πριν από μερικά χρόνια. Σήμερα μας ήρθε ο λογαριασμός, τώρα πληρώνουμε τις συνέπειες του μεγαλόπνοου και υπέροχου έργου σας κ. Τζίτζιο.


Υ.Γ.:Την τελευταία παράγραφο δεν θα την σχολιάσουμε. Δεν διαχειριστήκαμε εμείς την υπόθεση , αγαπητοί φίλοι της πλειοψηφίας , φίλια τα πυρά …….. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: