Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου Πολυγύρου

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, έχει εγκατασταθεί και είναι σε πλήρη λειτουργία, στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το Διοικητήριο Πολύγυρου, επί της οδού Κ. Παπαγεωργάκη 1.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος δήλωσε ότι: “Κατόπιν απαραίτητων ενεργειών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχει εγκατασταθεί και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, σε χώρο στάθμευσης που διατέθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στην εταιρία που έχει αναλάβει την εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση τους, ένας από τους έξι νέους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που η Π.Κ.Μ. έχει εξασφαλίσει για ισάριθμες Περιφερειακές Ενότητες της”.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον  Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τόσο για τη στήριξη και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην ευρύτερη περιοχή όσο και για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους πολίτες.

“Γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, τη μείωση της ρύπανσης του αέρα και τον περιορισμό του θορύβου.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη ενός αξιόπιστου δικτύου υποδομών που καλύπτει τόσο την ευρύτερη περιοχή όσο και τους διερχόμενους οδηγούς που έχουν ανάγκη φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα είναι αυξημένη ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο”, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

Απάντηση