Έκανε φτερά λάπτοπ με ραντεβού για εμβολιασμούς …

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος, έκανε καταγγελία για περίεργη «διάρρηξη» και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για πράξη αρνητών του κορονοϊού.

Το laptop που αφαιρέθηκε από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, βρέθηκε μετά σε ένα κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών στην παθολογική κλινική.

Ο υπολογιστής βρέθηκε σε κάδο!

«Εκλάπη το laptop του εμβολιαστικού κέντρου που περιέχει τα ραντεβού για εμβολιασμό τις επόμενες ημέρες και αρχεία εμβολιασμένων. Το πρωί η υπεύθυνη παθολόγος ιατρός του εμβολιαστικού κέντρου διαπίστωσε ότι έλειπε το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου από το Γραφείο της στη παθολογική κλινική. Ειδοποίησε τους αρμοδίους του νοσοκομείου έγινε έρευνα και τελικά βρέθηκε ο υπολογιστής σε ένα κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών στη παθολογική κλινική. Κλήθηκε η αστυνομία» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

« Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. Γιατί τον υπολογιστή του εμβολιαστικού; Και μάλιστα τον πέταξαν σε κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών. Μήπως έχουμε να κάνουμε με άλλη μια υπόθεση ψεκασμένων αρνητών του κορονοϊού;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάκος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: