Ευχές για καλό Πάσχα από τη Δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου Κασσάνδρας

Πασχαλινά Τσουρέκια πρόσφερε η Δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά και η διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας στους υπαλλήλους που εργάζονται στην Κασσάνδρεια και στη Χανιώτη, για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Η Δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους καλή Ανάσταση με υγεία και ελπίδα ενώ κάλεσε όλους τους υπαλλήλους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το δύσκολο έργο τους για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου. «Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα! Συνεχίζουμε όλοι μαζί με όρεξη για να αλλάξουμε το δήμο Κασσάνδρας».

Στην Κασσάνδρεια παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν στους υπαλλήλους, η αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών Υπηρεσιών Φωτεινή Μίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παύλος Παντζίκης ,ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ Ηρακλής Λειβαδιώτης καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παντελής Χατζηανδρέου ενώ στη Χανιώτη ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλειος Στακινός και ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γιάννης Μιτελούδης που αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: