Ο Δήμος Αριστοτέλη οργανώνει προβολές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού οπτικοακουστικού υλικού

Ο ΔήμοςΑριστοτέλη σε συνεργασία με την #ΠεριφέρειαΚεντρικήςΜακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, οργανώνει προβολές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού οπτικοακουστικού υλικού την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στη ΜεγάληΠαναγία και την Παρασκευή 4 Ιουνίου στο ΠολιτιστικόΚέντροΙερισσού, στον προαύλιο χώρο.

Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:

  • Ο Μικρός_Πρίγκιπας στις 19:00 μ.μ.
  • Αστερίξ – Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού στις 21:00 μ.μ.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19. Για τον λόγο αυτό θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία τους στα παρακάτω τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς διαύλους:
Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770
Από κινητό: 6907650399
E -mail: teva.upostiriksi@gmail.com
Facebook : ‘’TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: