Πήγε να γράψει χημεία, έδινε ιστορία, έγραψε μαθηματικά και ετοιμάζεται για πρόβατα στην Πάτμο
Τον τίτλο του πιο χαλαρού μαθητή διεκδικεί ένας νεαρός στην Καλαμάτα.
Ο συγκεκριμένος με cool ύφος, μπαντάνα στο κεφάλι, βγήκε από το εξεταστικό κέντρο, όπου τον περίμεναν οι κάμερες για να πει πως έγραψε.
Μόλις λοιπόν έβαλαν το μικρόφωνο μπροστά του, άρχισε το ρεσιτάλ…
«Εντάξει, εγώ ήρθα εδώ με σκοπό να γράψω χημεία, μου λένε γράφεις ιστορία, τους έγραψα λίγα μαθηματικά ότι ήξερα. Βατά ήταν πάντως τα θέματα και ένας μαθητής που δεν είχε διαβάσει, μπορούσε να γράψει. Εδώ έγραψα εγώ», είπε αρχικά.
Σε ερώτηση για το τί σκέφτεται από εδώ και πέρα, απάντησε: «Εντάξει, ιχθυοκαλλιέργειες; Πρόβατα στην Πάτμο; Θα δείξει…».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.




