Προβολές ψυχαγωγικού, εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού στον Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολές ψυχαγωγικού, εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Γαλάτιστας και την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 στο ανοιχτό θέατρο δίπλα στο Δημαρχείο της Παλαιόχωρας.

Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:- Ο #Μικρός_Πρίγκιπας στις 19:00 μ.μ. ( #Γαλάτιστα )- Ο Μικρός_Νικόλας πάει διακοπές στις 21:00 μ.μ. ( Γαλάτιστα )- Ο #Μικρός_Πρίγκιπας στις 19:00 μ.μ. ( Παλαιόχωρα )- ΗΟΜΕ_Ντοκιμαντέρ στις 21:00 μ.μ. ( Παλαιόχωρα )

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19. Για τον λόγο αυτό θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770Από κινητό: 6907650399E

-mail: teva.upostiriksi@gmail.comFacebook : ‘’TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: