«Σεισμός» από την αναστολή λειτουργίας του Μουζενίδη

Σε αναστολή εργασιών στην Ελλάδα από τις 18 μέχρι τις 26 Ιουνίου έχει προχωρήσει ο Όμιλος Μουζενίδη, επικαλούμενος παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Όπως μάλιστα αναφέρει ο Όμιλος σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, “Η αναστολή λειτουργίας της εταιρείας υποδοχής στην Ελλάδα – Mouzenidis Travel Greece από 18 έως 26 Ιουνίου προκλήθηκε από τεχνικές και νομικές διαδικασίες. Στο στάδιο μεταβίβασης κληρονομιάς, αποτίμησης περιουσίας, μεταβίβασης υποθέσεων στη νέα διοίκηση βρίσκεται η ελληνική εταιρεία υποδοχής. Η παύση στην υπηρεσία των τουριστών στην Ελλάδα (και αποκλειστικά στην Ελλάδα) είναι προσωρινή”.

“Ρωσικές εταιρείες του Ομίλου Μουζενίδη, που δραστηριοποιούνται υπό το brand ′ Mouzenidis Travel σε Μόσχα, Αικατερινούπολη, Αγία Πετρούπολη και Ροστόφ-ον-Ντον, συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους αδιάλειπτα και εξυπηρετούν τους  τουρίστες για όλους τους άλλους προορισμούς παρέχοντας την απαραίτητη υποστήριξη” συμπληρώνει ο Όμιλος.

Ο Όμιλος τονίζει πως η παύση είναι προσωρινή, εντούτοις πληροφορίες θέλουν τον όμιλο να καταθέτει, πιθανότατα εντός των επόμενων ημερών, αίτημα για προστασία από τους πιστωτές.

O όμιλος Μουζενίδη ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας πάνω από 25 χρόνια στον τομέα του τουρισμού. Πρόκειται για έναν πλήρως καθετοποιημένο τουριστικό όμιλο με δραστηριότητα σε όλο το φάσμα της τουριστικής αλυσίδας στον τομέα των ταξιδίων, μέσω των τουριστικών γραφείων, της αεροπορικής, των ιδιόκτητων ξενοδοχείων. Ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 16 χώρες της ιδιαίτερης ανατολικής αγοράς με σημαντικότατα μερίδια, συνδέει αεροπορικά αποκλειστικούς προορισμούς του εξωτερικού με την Ελλάδα και συνεργάζεται με 1400 ξενοδοχειακές μονάδες σε ολόκληρη την χώρα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: