Αναρχικοί, οι γνωστοί/άγνωστοι μπούφοι της κοινωνίας καταστρέφουν ξένη περιουσία νομίζοντας ότι ανήκει στον Ιερό Λόχο 2012!

Με έκπληξη διαβάζουμε σε ειδησιογραφικά site, ότι «Αντιεξουσιαστές «ισοπέδωσαν» το κάμπινγκ του «Ιερού Λόχου»»

Και όντως αποτελεί έκπληξη για εμάς καθώς οι ομάδες προεργασίας βρίσκονται ήδη στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το 3ο Εθνικιστικό Διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής! 

Και φυσικά απολύτως τίποτε δεν «ισοπέδωσαν» ούτε τόλμησαν ποτέ να εμφανιστούν αναρχικοί, ούτε καν η «μυρωδιά» τους (γιατί ως γνωστό δεν τα πάνε πολύ καλά με το νερό και από την απλυσιά μυρίζουν!)

Ένα ακόμη “κατόρθωμα” των μπούφων αναρχικών που μας προκαλεί γέλιο και αγανάκτηση!
Γέλιο διότι όπως αναφέρουν οι «δον κιχώτες» έσπασαν ένα άδειο τροχόσπιτο (όντως τρομερή παλικαριά θέλει!) και αγανάκτηση γιατί κατέστρεψαν την περιουσία κάποιου αθώου ανθρώπου.

Οι αναρχικοί λοιπόν καταστρέφοντας (όπως οι ίδιοι ανακοινώνουν) ιδιωτικό χώρο κάποιου που προφανώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, νόμιζαν ότι καταστρέφουν τις «εγκαταστάσεις του Ιερού Λόχου 2012»!!!

Λάθος πληροφορίες είχαν “οι ατρόμητοι” που επιτέθηκαν (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται).
Ο σύλλογος μας είναι ένας αυτοχρηματοδοτούμενος φορέας που από τα ελάχιστα έσοδα μας σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να διαθέτουμε εγκαταστάσεις κάμπινγκ στην Χαλκιδική!!!

Την ψευδή είδηση έσπευσαν να ανακοινώσουν αμέσως ΔΕΚΑΔΕΣ Μ.Μ.Ε.!!!   

Το in.gr μάλιστα, για να βεβαιώσει για την ορθότητα της είδησης, επέλεξε και μια φωτο με αρβύλες έξω από ένα αντίσκηνο!

Άλλα ΜΜΕ το παρουσιάζουν ως “ντου” των αναρχικών «Αναρχικοί έκαναν “ντου” στο κάμπινγκ του “Ιερού Λόχου»» και πάει λέγοντας! Τους πείραξε ο καύσωνας ή είναι «Όνειρα θερινής νυκτός»!!!   

  Να και το αριστερό Parallaxi (με το αστέρι στο σήμα του) που μάλλον γεμάτο περηφάνια για το «κατόρθωμα» της επίθεσης (σε ένα άδειο τροχόσπιτο! όπως πάντα οι ίδιοι οι αναρχικοί ισχυρίζονται) έσπευσε να ανακοινώσει ότι τάχα οι αναρχικοί το “χάλασαν” το κάμπινγκ των εθνικιστών!!!

Ναι καλέ!  Το “διέλυσαν” το camping των ακροδεξιών!

Τα όνειρα όμως κάποτε τελειώνουν! 

Η 3η Εθνικιστική κατασκήνωση διεξάγεται κανονικά και φυσικά βρισκόμαστε ήδη εδώ για την προετοιμασία της! Με τη λήξη του εθνικιστικού 2ημέρου θα δημοσιευθούν και σχετικές φωτογραφίες όπως συμβαίνει σε κάθε δράση μας.

Όσο για τις δεξαμενές νερού που όπως ισχυρίζονται κατέστρεψαν, δεν μας παραξενεύει καθόλου! Πάντα η απλυσιά θέλει νερό!

Ιερός Λόχος 2012

Απάντηση