Τούνη – Αλεξάνδρου: Κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική και μοιράζονται την ίδια ξαπλώστρα

Oι φήμες ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz όμως κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. 

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν μαζί διακοπές στη Χαλκιδική και είναι αχώριστοι! Τόσο αχώριστοι που στην παραλία που πήγαν για μπάνιο αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ γνωρίζουν τα όσα γράφονται γι΄αυτούς και μοιράστηκαν μέχρι και την ίδια ξαπλώστρα.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr όπως θα δείτε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθόταν στην ξαπλώστρα και διάβαζε ένα βιβλίο ενώ η Ιωάννα Τούνη κρατούσε τον ναργιλέ καθισμένη στα πόδια του.

Να θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Όμως, στα insta stories τους είχαν το ίδιο background και πρόδωσαν πως οι δυο τους πέρασαν όχι μόνο τις διακοπές τους μαζί αλλά έμειναν και στο ίδιο σπίτι.

Τώρα, με τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε οι φήμες σίγουρα θα φουντώσουν ακόμα περισσότερο!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: