Από τα Ζερβοχώρια του Δήμου Πολυγύρου για τους πυρόπληκτους στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και στην Κοινότητα Μεμούτα

Από τα Ζερβοχώρια του Δήμου Πολυγύρου στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και στην Κοινότητα Μεμούτα, στάλθηκαν σήμερα ζωοτροφές για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του νομού Ηλείας.

Ο Αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων Χρήστος Κομπόγιαννος δήλωσε: η ανταπόκριση των κτηνοτρόφων των Ζερβοχωρίων, ως ένδειξη αλληλεγγύης και προσφοράς, ήταν συγκινητική, καθώς και η συμμετοχή πολλών τοπικών επιχειρήσεων, δεδομένου ότι είμαστε αγροκτηνοτροφική περιοχή και συμμεριζόμαστε τις δυσκολίες και την αγωνία των ανθρώπων αυτών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους κτηνοτρόφους, αγρότες και επιχειρήσεις που συνέδραμαν απλόχερα προϊόντα πρώτης ανάγκης για τα κοπάδια του Νομού Ηλείας, καθώς επίσης συγχαρητήρια στις εθελόντριες Olga Pitsiorla κτηνοτρόφο και Effie Tsolakou για την οργάνωση του όλου εγχειρήματος.Ο Δήμος Πολυγύρου με τις υπηρεσίες του συνδράμει πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Σημειωτέον ότι τις προηγούμενες ημέρες στάλθηκαν ζωοτροφές απο τον Ταξιάρχη την Γαλάτιστα την Παλαιόχωρα και άλλα χωριά του Δήμου Πολυγύρου στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας με την συνδρομή και του Δήμου Πολυγύρου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: