Από το πόστο του γενικού αρχηγού πλέον ο Κώστας Κωτάκης στον Αετό Βαρβάρας

Μετά από 18 χρόνια(!!!!)στον πάγκο του ΑΕΤΟΥ(18 χρόνια στα τελευταία 20)ο Κώστας Κωτακης θα βρίσκεται στην ομάδα μας πλεον από άλλο ποστο, αυτό του γενικού αρχηγού!
Ο Κώστας Κωτακης αυτά που έχει καταφέρει από τον πάγκο του αγαπημένου του ΑΕΤΟΥ φαντάζουν απίστευτα και σχεδόν απλησίαστα,με το μυστικό όλων αυτών των επιτυχιών και της υπομονής του,να βρίσκεται στην αγάπη που έχει για τον ΑΕΤΟ και το ποδόσφαιρο!
Από τα 42 χρόνια ιστορίας του συλλόγου μας ο Κώστας βρίσκεται στον πάγκο τα 18 (σχεδόν τα μισά)και μαζί του ο ΑΕΤΟΣ κατάφερε να πάρει όλους τους τίτλους που έχει κατακτησει και να πετύχει μεγάλες διακρίσεις μαζί του!
Συνεργάστηκε με μεγάλους (ποδοσφαιρικά) παίχτες στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο και εμπιστεύτηκε πολλούς μικρους των ακαδημιών μας αυτά τα χρόνια και πάντα κατάφερε να παίρνει απ όλους το 100% των δυνατοτήτων τους!
Με το Κώστα στο πάγκο η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό από πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό,στη Χαλκιδική αλλά και εκτός του νομού για το ποδόσφαιρο που έπαιζε στο γήπεδο!
Μπορούμε να γράφουμε σελίδες ολόκληρες γι αυτόν και για ότι έχει κάνει για τον αγαπημένο του ΑΕΤΟ,αλλά θα αρκεστούμε στα παρακάτω!

2021➡️Προπονητής του ΑΕΤΟΥ στη Γ εθνικη όπου μαζί του η ομάδα μας πέτυχε τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες όπως ο Εδεσσαικος!
2020➡️🏆Πρωτάθλημα Χαλκιδικής
2012➡️🏆Πρωτάθλημα Χαλκιδικής
2019➡️🏆Πρωτάθλημα Β’ Χαλκιδικής
2011➡️🏅Τελικος Πρωταθλήματος Χαλ/κης
2015➡️🏅Τελικος Πρωταθλήματος Χαλ/κης
2015➡️🏅Τελικος Κυπέλου Χαλ/κης
2008➡️🏅Άνοδος από Β’Χαλκιδικής!

Ο ΑΕΤΟΣ με το Κώστα προπονητη του μεγάλωσε αρκετά σαν σύλλογος,είναι τα τελευταία 10 χρόνια μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Χαλκιδικής και υπολογίσιμη δύναμη πλέον του νομού μας!

Coach συγχαρητήρια για ότι έχεις πετύχει όλα αυτά τα χρονια με τον ΑΕΤΟ!

Σ ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνεις για τον ΑΕΤΟ,που κάθε μέρα μας δείχνεις πιο πολύ,πόσο νοιάζεσαι και αγαπάς αυτή την ομάδα!

Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία στο νέο σου πόστο!!!

Απάντηση