Γυναίκα με κινητικά προβλήματα βρίσκει εμπόδια από τα παρκαρισμένα ΙΧ στα πεζοδρόμια του Πευκοχώριου.

Σε μια ανάρτηση… αγανάκτησης προχώρησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πευκοχωρίου σχετικά με τα εκατοντάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια, αναγκάζοντας τους πεζούς να περπατούν στο δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Μάλιστα, ο λόγος του ξεσπάσματος είχε να κάνει κυρίως με τις δυσκολίες που συναντούν άνθρωποι με κινητικά προβλήματα σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως η κυρία που φαίνεται στο βίντεο, η οποία πρέπει να περάσει τα διάφορα εμπόδια που της παρουσιάζονται λόγω των παράνομων παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση και το βίντεο… ντροπής:

Για χιλιοστή φορά ίδια κατάσταση!

Αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια και οι πεζοί στο δρόμο, ρισκάροντας την ζωή τους.

Χθεσινό βίντεο δείχνει την κατάντια της κοινωνίας μας.

Η κυρία με κινητικές δυσκολίες με τροχήλατο που αναγκάζεται και βγαίνει στον δρόμο γιατί οι ανεγκεφαλοι της έχουν κλείσει το ΠΕΖΟδρομιο!

Πώς θα προστατευτούμε από αυτούς;; Όταν οι αρμόδιοι είναι αναρμόδιοι..;

Όταν αυτοί που είναι στις θέσεις και θα έπρεπε να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, παρκάρουν και αυτοί στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις;.(δυστυχώς για εσάς υπάρχουν φωτογραφίες)Όταν οι αστυνομικοί κόβουν βόλτες στο Πευκοχώρι και από όλο το τμήμα βεβαιώνουν παραβάσεις μόνο δύο αστυνομικοί (γνωρίζουν όλοι σε ποιους αναφέρομαι)Χθες ήταν άλλη μία μέρα που ντράπηκα ,πρώτα σαν πρόεδρος και μετά σαν άνθρωπος.

Ντράπηκα που δεν είμαστε ικανοί να διασφαλίσουμε ελεύθερη δίοδο στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.Εμεις που είμαστε αρτιμελείς αλλά πάμε παντού με τα αυτοκίνητά μας και καταπατουμε κάθε τους δικαίωμα για ασφαλή και ελεύθερη μετακίνηση.

Γιατί εμείς , οι αρτιμελείς ,που περπατάμε, τρέχουμε, πηδάμε κινούμαστε με ότι ρυθμό θέλουμε αλλά αφήνουμε οπουδήποτε το αυτοκίνητο μας.

Αδιαφορουμε!

Πάμε για καφέ με το αμάξι, πάμε για ψωμί με το αμάξι, πάμε για ψώνια με το αμάξι, πάμε βόλτα στην παραλία με το αμάξι….Αυτή η ΚΥΡΙΑ όμως πήρε το τροχήλατό της , με σταθερό ρυθμό βαδίσματος και βγήκε στον δρόμο μετ’ εμποδίων που της έχουμε ετοιμάσει ΕΜΕΙΣ !

Να κάνει την βόλτα της, να πάει στα μαγαζιά μας, να κάνει ότι και μεις αλλά χωρίς το αυτοκίνητο της!

Αδιανόητο για κάποιους!!Λυπάμαι…

Απάντηση